Nu solliciteren

Creatieve Communicatie stage bij een Branding Bureau in Rotterdam

Functie Marketing and Communication Expert
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 316
Salaris opmerking Deze maandelijkse vergoeding is geijkt op het algemeen Nederlands gemiddelde.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Maak kennis met dit bedrijf! De leukste “Branding Agency” in de regio Rotterdam! Bij dit bedrijf houden we niet van saaie, less is more, principes. Nee, bij ons mag het net even anders. Let’s get ‘Twisted’!

Binnen een klein, internationaal, maar hecht en creatief team, werk je bij dit bedrijf aan een hele hoop verschillende projecten. Zo werken we voor grote klanten als het Erasmus MC en de Gemeente Rotterdam, maar hebben we ook een hoop kleinere klanten.

Daarnaast werken we veel aan eigen projecten. Zo ontwikkelen we momenteel een online spellenplatform, zetten we een babykaartjeswebsite met eigen designs op, en ontwikkelden we ons eigen bordspel genaamd 13 Monsters.

En voor al die projecten is een boel communicatie, copywriting en marketing nodig. Soms staat er al een communicatieplan, maar voor sommige projecten ook nog niet. En daar mag jij mee aan de slag!

Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Hoewel je een hoop taken uiteindelijk onafhankelijk kunt uitvoeren, staan we binnen ons team altijd klaar om met elkaar mee te denken.

Bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde en krijg je de vrijheid om je communicatie, marketing en vormgeving skills te doorontwikkelen. Naast tekstchrijven voor web- en socials, kan je ook worden gevraagd stil te staan bij beeldvorming of design.

We dagen je graag uit om verder te leren dan je neus lang is. Zo hebben we geregeld een “Fun Friday”, waarop het hele team zich buigt over een specifiek vraagstuk. Zo leren we, bijvoorbeeld, onze programmeurs de kneepjes van het design-vak en dagen we onze designers uit om een engagerend fictie-verhaal te schrijven.

Zo ontwikkelt iedereen een echte allround skillset dus. Doe je mee?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren