Nu solliciteren

Engineering & design stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Woerden!

Functie Engineering & design for international retail
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Woerden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf b.v. ontwerpt, ontwikkelt en produceert signs voor internationaal opererende retailers.

dit bedrijf b.v. ontwerpt en produceert voor merken als G-STAR RAW, GANT, MICHAEL KORS, SUITSUPPLY, BURBERRY, LEGO, M&M, TOMMY HILFIGER, CALVIN KLEIN, SCOTCH & SODA, MAXMARA. Naast engineering & prototypingcapaciteit in Nederland beschikt dit bedrijf B.V. over strategische productiepartners in Azië (China en Thailand).

Wij ontvangen doorlopend uitdagende aanvragen van onze toonaangevende klanten. Deze aanvragen beginnen met de behoefte van de klant naar innovatieve vormgeving en technisch ontwerp van signs en eindigen met de gestandaardiseerde serieproductie hiervan in onze buitenlandse productielocaties. Dit proces behoeft technisch ontwerpen, testen, prototypebouw en uiteindelijk productierijp maken van het gekozen ontwerp.

Opdrachtomschrijving:

Ter ondersteuning van onze ontwikkelings- en productieprocessen zoeken wij studenten die actief kunnen bijdragen aan de totstandkoming van onze producten. Vanaf de eerste brainstorm tot de uiteindelijke realisatie van volledige productietekeningen waarmee onze internationale productie kan worden aangestuurd.

Gewenste vaardigheden:

Profiel student:

Wij zoeken een stagiair(e) die het leuk vindt om te tekenen en mee te denken in technische oplossingen en bovenal gevoel heeft voor en interesse in vormgeving en productdesign. We zoeken een stagiair(e) die enthousiast en ondernemend is.

We zijn een jong, maar snel groeiend bedrijf. Voldoende ruimte en kansen dus voor ontwikkeling! Kern van de stageplek die wij aanbieden: Geen productie van ellenlange rapporten die op de grote stapel belanden, maar hands-on en praktisch aan de slag!

Interesse of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem contact op met:

Tim Valentijn
T. 0348-447007
E: tim@dit bedrijf.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.