Nu solliciteren

Communicatie/ Visual Design Stagiair(e) gezocht bij Clear Channel Nederland!

Functie Visual designer
Opleidingsniveau HBO
Locatie Hoofddorp
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Clear Channel Nederland heeft (digitale) abri’s door heel Nederland. Met het internationale netwerk van Clear Channel Outdoor, behoren we tot één van de grootste outdoor bedrijven ter wereld.

De kans is groot dat je ons bewust of onbewust bent tegengekomen op straat de afgelopen week. In een kleine 300 gemeentes in Nederland vind je abri’s (een luxe woord voor bushokjes) en vrijstaande reclame panelen met daarop een sticker met ons logo. Voor deze objecten, een kleine 17.000 in totaal, doen wij namelijk de exploitatie. Met andere woorden, wij bieden de advertentieruimte aan. Dit doen we aan zowel nationale als internationale merken, die vervolgens het straatbeeld verfraaien met mooie outdoor campagnes. Voor de afdeling Marketing & Insights zoeken wij een stagiair Visual Design (25-40 uur per week).

Wat ga je doen?

De afdeling Marketing & Insights is onder andere verantwoordelijk voor interne en externe communicatie. Daarnaast bieden we onze sales collega’s zo veel mogelijk tools, zodat zij hun klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren. Denk aan presentaties, nieuwsbrieven, klantevents, onderzoeken, videoanimaties, infographics en factsheets.

Binnen het team houd jij je bezig met creatie. Jij vindt het te gek om dingen te maken. Van online content, visuals voor presentaties of whitepapers tot het uitwerken van creatieve mock-ups voor merken waar we mee samen werken. Vooral Photoshop is je grote vriend om ideeën op papier tot leven te brengen met een visual. Je denkt daar ook graag in mee en vindt elk detail belangrijk. Daarnaast draai jij je hand ook niet om voor het ontwerpen van drukwerk in Indesign. Kortom: je bent veelzijdig of je bent bereid veelzijdig te worden.

Gewenste profiel

WAT BIEDEN WIJ?

Naast een stagevergoeding bieden wij je de kans op werkervaring op te doen binnen een succesvolle, innovatieve en internationale organisatie waarin de kernwaarden ‘Forward Thinking, Freedom, Fast, Flexibility, Fullfilling Promises en Fairness’ hoog in het vaandel staan. Je werkt met jonge en enthousiaste collega’s in een gloednieuw kantoor. Vanaf station Hoofddorp zit je binnen 2 minuten achter je bureau, inclusief topuitzicht op Schiphol.

SOLLICITEREN?

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur jouw CV en motivatie naar Marinke Winters via email.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren