Nu solliciteren

Creatieve marketeer bij dit bedrijf | Tilburg - Breda of remote

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rijen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Help jij onze online marketing mee naar een hoger niveau tillen?

dit bedrijf is een snelgroeiend, innovatief opleidingsplatform. We helpen bedrijven met het opleiden van hun praktische medewerkers.

Binnen een gemotiveerd team voeg jij als stagiaire direct waarde toe. In een creatieve functie ben ga jij aan de slag met onze klanten en bouw je aan het nog beter wegzetten van het merk dit bedrijf.

Werkzaamheden

Pas jij bij onze stagevacature? * Je vindt het leuk om zowel strategisch, creatief als uitvoerend online campagnes mee op te zetten, te managen en te optimaliseren. * De online wereld ken jij in de theorie. Je hebt kennis over de meest gebruikte online platformen en vind het tijd deze theorie in de praktijk te gaan toepassen. * Je hebt een passie voor creatieve content in woord en beeld. Je vind het leuk om digitale content te creëren en hebt geen problemen met het schrijven van aansprekende teksten waarmee je iemand weet te “triggeren” en je vervolgens feilloos een boodschap over weet te brengen. * Je bent allround en hands-on. Je werkt aan de propositie voor nieuwe leads, maar ook aan de retentie van bestaande klanten. Je werkt dus samen met verschillende afdelingen. Afdelingen waar jouw stem écht impact kan maken. * Je oppert eigen ideeën, bent initiatiefrijk en bent niet bang om fouten te maken. Je houdt van een uitdaging en kan snel schakelen wanneer dit van je gevraagd wordt.

We kijken er samen naar hoe jouw kwaliteiten en leerdoelen passen binnen de werkzaamheden.

Gewenste profiel

Waar we naar op zoek zijn We zijn opzoek naar een stagiaire die een proactieve rol aan durft te nemen en die het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken. Dit betekent dat je meerdere ballen in de lucht kan houden en in staat bent om overzicht te houden. Bij dit bedrijf zien we je echt als volwaardige collega.

Wat bieden wij

Onze voorwaarden Je komt te werken in een sterk groeiend bedrijf met een open cultuur en korte lijnen. Wij willen de beste zijn en dat doen we samen! Je krijgt te maken met zeer uiteenlopende onderwerpen vanuit diverse klanten. Wij bieden jou een uitdagende stage, waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen. * Je ontvangt een stagevergoeding * Je krijgt de ruimte jouw eigen werktijden te bepalen * Je krijgt voldoende begeleiding en altijd collega's die met jou mee kunnen kijken * Je mag mee doen met het echte werk * Je gebruikt jouw eigen laptop * Je kan aansluiten bij de maandelijkse borrel * Je kan twee keer per week gratis meesporten

Enthousiast geworden? Gaaf!

Overtuig ons met wat jij dit bedrijf kan bieden! Mail dan je CV en motivatie naar: sollicitatie@dit bedrijfonline.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.