Nu solliciteren

Uitdagende Serious Game Animatie Stage

Functie 2D-animator
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Drunen
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Samen met bedrijven, scholen en culturele instellingen uit de regio van Heusden ontwikkelt dit bedrijf een Serious Game voor jongeren van 10 t/m 13 jaar.

Het doel van deze Serious Game is om jongeren al vroeg te interesseren voor de (lokale) technieksector. In de game bouwen jongeren hun droomhuis en moeten zij tijdens dit proces keer op keer kiezen uit een duurzame, goedkope of comfortabele optie. De verhaallijn is inmiddels geschreven, we zijn nu op zoek naar een animator die deze verhaallijn kan verbeelden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Als stagiair heb je de taak om het script om te zetten in aantrekkelijke beelden voor de doelgroep. Eens in de twee weken komt de werkgroep online bij elkaar om zaken met betrekking tot de game te bespreken. Er wordt van je verwacht dat je tijdens deze bijeenkomsten goed kan communiceren waar je mee bezig bent en eventuele feedback van de groep kan ontvangen en verwerken. Voor dit mooie project krijg je uiteraard stagevergoeding. Ook kom je terecht in een gezellig en betrokken team. De stagetaken kunnen grotendeels tot geheel thuis uitgevoerd worden, maar natuurlijk word je goed door ons begeleid.

Reageer snel, want we zoeken z.s.m. een stagiair! We zouden graag willen dat je in januari of februari begint. De stage duurt 2 à 3 maanden, met mogelijkheid om het langer te laten duren. We hebben geen wensen over hoeveel dagen je in de week beschikbaar moet zijn, afhankelijk van je capaciteiten en stageduur zijn we daar flexibel in. We verwachten wel dat aan het eind van je stage het product af is.

Om je aan te melden of voor vragen kun je mailen naar r.biesheuvel@bibliotheekheusden.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.