Nu solliciteren

Media marketing stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf!

Functie Media marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 8 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een kei in het bedenken en uitwerken van content voor social media? Durf jij het aan om onze sociale zichtbaarheid namens ons te vergroten? Je krijgt bij ons de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan en creatieve, ludieke ideeën uit te voeren als Stagiair(e) Media Marketing. Wij kunnen je vanaf februari 2021 helpen aan meer online marketingkennis om jouw verdere loopbaan een kickstart te geven. Kom jij ons team versterken?

Wie zijn wij

Bij ons vind je een internationale mix op het gebied van payrolling, recruitment, human resource management en economisch migratierecht. Voor onze internationale relaties verzorgen wij Payroll Services voor Expats, ondersteunen hen bij Immigratie werkzaamheden (werkvergunningen), salarisadministratie en geven advies omtrent het arbeidsrecht en migratierecht. Je krijgt de mogelijkheid om bij verschillende entiteiten ervaring op te doen. Je hebt de mogelijkheid om in hartje Amsterdam, Breda of eventueel thuis te werken.

Wat verwachten wij van jou

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het bedenken en bewerken van content voor al onze online platformen. Jij maakt creatieve inhakers, berichten en advertenties in alle soorten en maten. Daarbij hou je rekening met de doelgroep en de sociale mediastrategie.

Wat we jou te bieden hebben

Is je interesse gewekt?

Leuk! We horen graag waarom jij bij dit bedrijf stage wilt lopen en hoe je ons gaat helpen onze ambities waar te maken en andersom. Stuur je motivatie, CV en voor welke periode je stage wilt lopen en hoeveel dagen per week!

LET OP: wij zijn nog geen erkend leerbedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.