Nu solliciteren

CREATIEVE STAGIAIR(S) GEZOCHT IN UTRECHT!

Functie Creatieve Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Utrecht
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Je krijgt van ons een vaste vergoeding van 50 euro per week en een bonus van maximaal 50 euro per week. Daarnaast betalen we je reiskosten.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf, een gaaf kantoorpand aan de A2 bij Utrecht waar jonge bedrijven ruimte hebben om te groeien. Naast werkplekken bieden wij allerlei ondersteunende diensten. Dingen zoals administratie, projectmanagement, personeelszaken en vele andere dingen die zij zelf nog niet in huis hebben.

Wij helpen onze huurders ook op het gebied van interne en externe communicatie. De afgelopen maanden hebben wij hiervoor samengewerkt met een groep van 5 tweedejaars HBO stagiairs en dat is ons heel goed bevallen. Samen hebben wij websites ontworpen en gebouwd. Interne en externe social media plannen gemaakt. Heel veel content gemaakt voor diverse media. Vacatureteksten geschreven (zoals ook deze) en nog heel veel meer.

Voor onze volgende groep stagiairs zijn wij op zoek naar meerdere (liefst 5 of 6) derde- of vierdejaars HBO studenten die zoek zijn naar een meewerkstage in de richting Communicatie, Marketing, Commerciële Economie, Creative Business of een design gerichte studie.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.