Nu solliciteren

Uitdagende MBO/HBO stage HRM bij Jeff & Jill Horecapersoneel in Amsterdam

Functie Human Research Management
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Afhankelijk van de aantal dagen per week Bij een stage van 40 uur per week is de maandelijkse stagevergoeding van € 300,-
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hé Jeff óf Jill,

Wij zijn op zoek naar een sociale, actieve en ondernemende HRM stagiair(e). Jeff & Jill Horecapersoneel is een specialistische uitzender van uitsluitend Horecapersoneel in alle denkbare horeca-functies voor zowel de voor- als achterkant van Horecabedrijven door heel Nederland. Jeff & Jill zijn experts in gastvrijheid: niet alleen naar opdrachtgevers toe, maar ook onderling. Wij werken met uiteenlopende professionele opdrachtgevers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan restaurants, hotels, cateraars of evenementen. Wil jij een stage waarin je in een paar maanden meer leert, dan de afgelopen jaren bij elkaar?

Studeer jij MBO of HBO Personeelsmanagement / HRM / P&O of een vergelijkbare studie, dan is Jeff & Jill Horecapersoneel hét bedrijf voor jou!

Tijdens je stage kun je onderzoek doen naar de optimalisatie van ons instroom- en selectiebeleid. Daarnaast zal je veel ervaring opdoen op vele andere HR-gebieden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.