Nu solliciteren

Stage Werkvoorbereider Service & Onderhoud (afstudeer/meewerk) gezocht!

Functie Werkvoorbereider Service & Onderhoud
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Tiel
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende afstudeer- of meewerkstage? Als erkend leerbedrijf en ervaren begeleider van stagiaires, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een goede begeleiding te krijgen en een waardevolle invulling van je (afstudeer-)opdracht. Onze dynamische organisatie biedt een scala aan opdrachten: samen met jou komen wij tot een opdracht die het beste bij jou past!  

Je gaat aan de slag als werkvoorbereider binnen onze Service & Onderhoud afdeling, waarbij je intensief begeleid zal worden door twee ervaren engineers. Je takenpakket is erg divers! Denk hierbij aan het technische uitwerken van projecten, het maken van tekeningen middels Inventor, het voorbereiden van service-orders en controle op de bestelde materialen. Kortom, een afwisselende functie in een technisch uitdagende omgeving.

Ben je enthousiast over de mogelijkheden en wil je ervaring opdoen binnen een internationale organisatie? Reageer dan meteen en stuur een mail naar hrm@hobrand.nl.  

Wie zoeken wij?

Wat hebben wij te bieden?

Een leerzame en uitdagende stageplaats in jonge en informele werkomgeving waarin je ontwikkeling en persoonlijke groei wordt gestimuleerd, er ruimte is voor initiatief en je professioneel wordt begeleid. Daarnaast bieden wij een stagevergoeding van € 350,- per maand met een maandelijkse groeimogelijkheid!    

Wie zijn wij?

Holugt Sauer is de divisie binnen dit bedrijf, gespecialiseerd in hogedruk compressoren en installaties, gasdetectie en ademlucht. Met betrekking tot compressoren hebben wij exclusiviteit voor de merken Coltri ademluchtcompressoren en 30 tot 500 bar compressoren van het Duitse merk Sauer Compressors. Daarnaast zijn wij official channel partner van het merk MSA Safety. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tiel en in België zijn wij gevestigd in Lier.

Tot onze klantenkring behoren o.a. scheepswerven, marine, industrie, rederijen, brandweer, paintball bedrijven, elektriciteitsbedrijven en duikers. Om onze klanten optimaal te ontzorgen beschikken wij over een volledige Service en Onderhoudsafdeling, die zowel voor het onderhoud als ook bij storingen maatoplossingen biedt.

Goed om te weten!

Enthousiast?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.