Nu solliciteren

E-commerce meewerkstage online marketing & communicatie

Functie Online Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rijswijk
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking 250 bruto + bonusmogelijkheden
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe communicatie- koning/koningin? Krijg jij een fantastisch gevoel als je andere mensen kunt helpen en krijg je altijd complimenten op je teksten? Dan pas jij bij ons!

Wil jij alles leren op het gebied van Marketing & Communicatie binnen de grootste online platformen als Bol.com & Amazon? Wil jij je daarnaast optimaal ontwikkelen binnen een dynamische, platte en informele organisatie? Lees dan verder.

Dit ga je leren

Jouw dagen zijn super divers tijdens deze stage. Je gaat de klantbelevenis naar een hoger niveau tillen en ondersteunt verschillende afdelingen zoals 'design' op het gebied van communicatie en marketing. De hierboven genoemde taken lopen door elkaar, daarom ben jij stressbestendig en kan je het overzicht bewaken (we hangen het whiteboard alvast voor je op). Krijg jij energie van een uitdaging? Word je blij om zelfstandig je taak uit te voeren? Blijf dan doorlezen.

Over ons bedrijf

Wij zijn internationaal actief op online platformen: o.a. Bol.com en Amazon. Als jong en sterk groeiend team (5 in NL en 3 internationaal) vinden wij goede begeleiding op HBO niveau, een fijne leeromgeving en ruimte voor eigen inbreng erg belangrijk. Wat natuurlijk niet mag ontbreken, is een leuke werksfeer, pingpongen én regelmatig een vrijmibo!

Werkzaamheden

· Marketing teksten schrijven · Customer journey optimaliseren · Direct klantcontact · Feedback verwerken · Marketing analyse · Meedenken op marketinggebied · Sparren met designers · Aftersales · Retourverwerking proces · Ondersteunende taken naar interesse waar mogelijk

Groei jij mee?

Wij staan voor groei, moed en vernieuwing. 2,5 jaar oud en we zijn in de klim naar de top om via verschillend opgezette merken Europa te veroveren op E-commerce gebied. Hierbij hoort een winnaarsmentaliteit en een team dat elkaar verder helpt. Feedback geven aan elkaar en groeien van deze interactie is hetgeen waar wij voor staan, voor elkaar, door elkaar.

Kom jij ons versterken? Vertel wie je bent en waarom jij dé stage kandidaat bent die wij zoeken. Solliciteer dan direct!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Locatie

Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Rijswijk zitten wij op 2 minuten loopafstand. Tevens zijn wij voorzien van gratis parkeerplekken.

Maatregelen tegen het coronavirus: Ruim kantoor

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren