Nu solliciteren

Content creative & vormgeving gezocht bij dit bedrijf!

Functie Content creator
Opleidingsniveau HBO
Locatie Rijswijk
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking 250 bruto + bonusmogelijkheden
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied en zal je direct schakelen met de coördinator van deze afdeling. Je krijgt de verantwoordelijkheid om onze productpresentatie (foto's) op de schop te gooien en opnieuw op te bouwen (blijf ademen, we helpen je natuurlijk :)) . Handig is hiervoor als je zelf bekend bent met photoshop, voor de ingewikkelde taken mag je onze designer in Argentinië contacteren, handig als je engels (of spaans) kunt. Andere taken die tot je pakket behoren zijn: content optimalisatie, klantcontact & het uitzetten en monitoren van A-B testen.

Jouw dagen zijn super divers tijdens deze stage. De hierboven genoemde taken lopen door elkaar, daarom ben jij stressbestendig en kan je het overzicht bewaken (we hangen een whiteboard alvast voor je op). Jij schakelt met collega’s, virtual assistants en stakeholders.

Kortom: enorm veel leren en ontwikkelen!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Locatie

Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Rijswijk zitten wij op 5 minuten fietsafstand. Tevens zijn wij voorzien van gratis parkeerplekken. Maatregelen tegen het coronavirus: Ruim kantoor Kom jij ons versterken? Vertel wie je bent en waarom jij dé stage kandidaat bent die wij zoeken. Solliciteer dan direct!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren