Nu solliciteren

Grafisch vormgever stagiair met creativiteit en drive gezocht!

Functie Grafisch vormgever
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rijswijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking (op basis van 40 werkuren per week)
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij als een kunstenaar/kunstenares met al je projecten bezig om een boodschap neer te leggen bij je publiek? Is Branding een woord dat op jouw lijf geschreven staat? Dan pas jij bij ons!

Wil jij alles leren op het gebied van Grafische Vormgeving binnen de grootste online platformen als Bol.com & Amazon? Wil jij je daarnaast optimaal ontwikkelen binnen een dynamische, platte en informele organisatie? Lees dan verder.

Dit ga je leren

Jouw dagen zijn super divers tijdens deze stage. Je gaat een team in met onze designer/fotograaf/videograaf. Wij zoeken een toevoeging aan dit team die de vormgeving van onze merken naar een nieuw niveau tilt. Je zult werken aan onze 5 merken om een eenduidige en marketingtechnisch sterke boodschap over te brengen naar onze 70.000 bezoekers die elke 2 weken onze listings bekijken. Het is dus van belang dat je goed overweg kunt met Photoshop. De hierboven genoemde taken lopen door elkaar, daarom ben jij stressbestendig en kan je het overzicht bewaken (we hangen het whiteboard alvast voor je op). Krijg jij energie van een uitdaging? Word je blij om zelfstandig je taak uit te voeren? Blijf dan doorlezen.

Over ons bedrijf

Wij zijn internationaal actief op online platformen: o.a. Bol.com en Amazon. Als jong en sterk groeiend team (5 in NL en 3 internationaal) vinden wij goede begeleiding op HBO niveau, een fijne leeromgeving en ruimte voor eigen inbreng erg belangrijk. Wat natuurlijk niet mag ontbreken, is een leuke werksfeer, pingpongen én regelmatig een vrijmibo!

Groei jij mee?

Wij staan voor groei, moed en vernieuwing. 2,5 jaar oud en we zijn in de klim naar de top om via verschillend opgezette merken Europa te veroveren op E-commerce gebied. Hierbij hoort een winnaarsmentaliteit en een team dat elkaar verder helpt. Feedback geven aan elkaar en groeien van deze interactie is hetgeen waar wij voor staan, voor elkaar, door elkaar.

Locatie

Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Rijswijk zitten wij op 2 minuten loopafstand. Tevens zijn wij voorzien van gratis parkeerplekken.

Maatregelen tegen het coronavirus: Ruim kantoor

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kom jij ons versterken? Vertel wie je bent en waarom jij dé stage kandidaat bent die wij zoeken. Solliciteer dan direct!

dit bedrijf
Volmerlaan 2
2288 AE Rijswijk
+31 (0) 6 21 40 78 69

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren