Nu solliciteren

Marketing

Functie Marketing/ sales Stagiare
Opleidingsniveau HBO
Locatie Den Bosch
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf Interieurbouw is op zoek naar een marketing stagiair. Het betreft een commerciële meewerkstage. Heb jij interesse en feeling voor commercie? Wil jij eindelijk na al die jaren eens uit de schoolbanken het bedrijfsleven in en al je opgedane kennis in praktijk brengen? Dan bieden wij jou een geschikte online marketing stage aan waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt.

Wij vragen:

Een enthousiaste HBO student, die een opleiding in de richting van Marketing, Commerciële Economie of Communicatie volgt; Iemand met goede beheersing van de Nederlandse taal. Communicatief vaardig; Woonachtig in de omgeving van 's-Hertogenbosch; Kennis van AdWords, Google Analytics en WordPress is een pre. De omschrijving van de opdracht:

Het opdoen van marketing ervaring; Het verbeteren en up to date houden van de website; Het schrijven van teksten en bijhouden van social media (Facebook, Instagram, LinkedIn Google+); SEO; SEA;

Onderzoek uitvoeren.

Gedurende de stage heb je een eigen werkplek op kantoor en krijg je voldoende begeleiding van de afdeling sales. Ervaring met Google Analytics en Adwords is wel handig. Ervaring of interesse in Wordpress is gewenst. Daarnaast werk je samen met een MBO Marketing stagiaire. Dus ben je per direct op zoek naar een leuke en uitdagende commerciële marketing meewerkstage? Wacht dan niet langer en vul het formulier hieronder in. Graag zou ik in een persoonlijk gesprek willen toelichten wat de stage verder inhoudt.

Solliciteer direct Vacature commerciële marketing meewerkstage

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren