Nu solliciteren

Stage Front Office medewerker in Amsterdam Centrum

Functie Front office
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een afwisselende en leerzame stageplek? Ben jij bereid om een extra stap te zetten zodat gasten het naar hun zin hebben én ze het gevoel te geven van thuiskomen? En niet al te onbelangrijk wil jij deel uitmaken van een klein en betrokken team? Dan is deze Front office stageplek per Maart of April echt iets voor jou!

Dit hotel is is een uniek boetiek design hotel aan de Amsterdamse Keizersgracht. Het schitterende interieur, de uitstekend onderhouden kamers en de vanzelfsprekende service zorgen voor een onvergetelijk verblijf voor onze gasten.

Bij dit hotel is het erg belangrijk dat wij uitstekende service bieden door betrokken en gemotiveerd personeel. Personeel dat er alles aan doet om de verwachtingen van de gasten te overtreffen. Als stagiaire van dit hotel is het vanzelfsprekend dat jij die extra stap zet voor onze gasten om hun een onvergetelijke tijd in Amsterdam te geven. Tijdens jouw stage verwelkom je onze gasten met een warm welkom. Doormiddel van ons reserveringssysteem MEWS check jij onze gasten in en geef je de gasten tips over het bruisende Amsterdam. In de ochtend tot de begin middag zal jij jouw collega’s bijstaan bij het ontbijt voor gasten. Hiernaast beantwoord jij de telefoon, verwerk je inkomende e-mail, betalingen en help jij gedurende jouw shift je collega’s waar nodig is.

Werkzaamheden

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren