Nu solliciteren

Mysteryland zoekt grafische vormgever!

Functie Mysteryland zoekt grafische vormgever!
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn opzoek naar een stagiaire die altijd al een stempel heeft willen drukken in de festival wereld, een persoon waar het hartje sneller bij gaat kloppen als die denkt stage design. Een persoon die een passie heeft voor festivals en zich hier helemaal in thuis voelt, niet alleen met het ontwerpen maar ook op persoonlijk vlak. Iemand die kleur, creativiteit en originaliteit ademt. Niet bang is om indicatief te nemen en zijn hand op durft te steken als zijn idee toffer is.

Ben, voel en droom jij altijd al van zo een stage plek en zie jij jezelf al helemaal zitten bij Mysteryland op kantoor. Stuur dan je motivatie brief, skills en portfolio door en reageer op onze advertentie.

Wij bieden een jong dynamisch team met veel ervaring. Een leuk en gezellig kantoor in Amsterdam voor 4 tot 5 dagen in de week. Bij ons zie jij je ideeën tot leven komen.

2021 vieren wij het mooiste festival van het jaar.

Join our team.

Wij bieden:

Wat wij vragen voor een sollicitatie:

Motivatiebrief ( niet langer dan 1 A4) Of creatieve motivatie ( video bericht of presentatie niet langer dan 1 minuut ) Portfolio met toffe en leuke opdrachten waar je trots op bent.

Minimale pre kennis:

Jij hebt al een beetje kennis of interesse van een aantal van deze benoemde programma’s###.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren