Nu solliciteren

Marketing & communicatie stagiair stagiair gezocht in Den Haag!

Functie Marketing & communicatie stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Den Haag
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 150
Salaris opmerking Bij 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Met dit bedrijf gaan we de wereld van fastfood een klein beetje beter en gezonder maken. dit bedrijf is een super soepformule met sinds kort de eerste vestiging in Den Haag.

Maar wat doet dit bedrijf? dit bedrijf betrekt jou graag bij alles en biedt jou zo je favoriete soepen, broodjes, quiches en drankjes aan. Echte goede kwalitatieve soepen voor een betaalbare prijs. dit bedrijf gaat graag de interactie met je aan. Hoe wil je betalen? En aan welk doel zullen we doneren? dit bedrijf houdt optimaal feeling met alle klanten.

Hoe werkt dit bedrijf? dit bedrijf is geheel ingericht naar jouw wensen. Je neemt zelf actief deel aan dit bedrijf (of niet, als je even geen tijd hebt natuurlijk). dit bedrijf past zich aan. Want dit bedrijf dat ben jij! We bereiden onze soepen zelf met alleen maar verse ingrediënten. We zijn klein gevestigd om zo de soepen betaalbaar te houden. We passen ons aan jouw wensen.

Waar zit dit bedrijf? dit bedrijf zit in de randstad op drukke locaties. dit bedrijf zit op social. dit bedrijf zit onder ons. dit bedrijf zit in jou.

Wat ga jij doen? dit bedrijf is net gestart in Den Haag, en wat is er mooier dan samen met ons en een reclamebureau een nieuw merk in de markt zetten tijdens de grootste pandemie die wij hebben meegemaakt? We vinden het leuk om samen met een enthousiaste student dit bedrijf verder vorm te geven en te lanceren in de stad, want dit bedrijf is betrokken bij de stad, maar ook bij jouw ontwikkeling als Young Professional. Samen met ons team zal je de basis leggen voor een marketing- en communicatiestrategie die wij zullen blijven gebruiken, ook na de stage. Vind je het leuk om hier aan mee te werken? Laat het ons weten!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren