Nu solliciteren

Ondernemende Marketing/Sales Stagiair(e) gezocht voor online startup in Amsterdam-Oost!

Functie Marketing/Sales stagiar(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Op basis van een fulltime dienstverband
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een nieuw (online) merk duurzame badkamer- en gezichtsproducten in Amsterdam. Denk hierbij op dit moment aan shampoo bars, conditioner bars en solide deodorant, maar wij breiden constant uit!

Wij zijn een jong bedrijf, dus tijdens jouw stage kan jij echt je stempel drukken op het merk. Jij bent leergierig, houdt van aanpakken en wil je graag breed oriënteren! Word jij enthousiast van het maken van content, het opzetten van advertentiecampagnes, het aangaan van nieuwe relaties met verkooppunten (en deze onderhouden) en de verscheidenheid van dingen die komen kijken bij het runnen van een start-up? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op dit moment zijn wij op zoek naar zowel Sales als Marketing stagiaires. Er is meer dan genoeg te doen bij dit bedrijf dus ben je benieuwd naar andere werkzaamheden die je op zou kunnen pakken naast de dingen hieronder, neem dan vooral even contact met ons op.

Bij deze stage werk je intensief samen met de oprichter en krijg je veel ruimte om zelfstandig zaken op te pakken. Daarbij gaan we actief op zoek naar wat jij graag zou willen leren en meenemen van jouw stage. Hoe dan ook krijg je veel mee van alle facetten van het runnen van een bedrijf en kan je je hier breder in ontwikkelen!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

In het kort zijn wij op zoek naar een ondernemende toevoeging aan ons team, iemand die van alles wil leren en geniet van een wisselend en dynamisch takenpakket! Woon jij in (regio) Amsterdam en pas jij in dit plaatje? Dan vinden wij het leuk als je contact opneemt met ons!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.