Nu solliciteren

Web applicatie ontwikkelaar & Website stagiair gezocht!

Functie Ontwikkelaar Web Applicaties & website
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Geesteren
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Een half jaar geleden zijn wij begonnen met het ontwikkelen van een eigen webapplicatie voor het bijhouden van de gegevens van onze stichting en het dierenbuddyproject in nederland. We zoeken nog stagiers die het leuk vinden om grotendeels vanuit huis samen me andere ontwikkelaars te werken.

Als Applicatie Beheerder ben je, verantwoordelijk voor het opzetten, beheer en doorontwikkeling van een webbased omgeving waar de medewerkers van dit bedrijf zowel thuis als onderweg, gegevens van dieren, gastgezinnen etc kunnen raadplegen en mutaties kunnen doen. Ook ben je verantwoordelijk voor het finetunen van onze website.

Jij richt je op het functioneel analyseren en configureren van de applicatie, waarbij ook een stukje techniek komt kijken (koppelen van een bestaande Wordpress database en MS-Office bestanden).

Jouw uitdaging zit hem in het structureel bouwen van de applicatie. Dit doe je door het bestuderen van huidige werkwijzes. Waarna je dit vertaalt naar een concrete oplossing. De applicatie moet gaan zorgen voor een papierloos kantoor. ;-)

Je werkt als Applicatie Beheerder op vrijwillige basis, dat kan voor een groot deel vanuit huis..

dit bedrijf groeit snel en door het inzetten van jou als stagiaire kunnen we nog meer beteken voor de dieren.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij de gene die een hart voor dieren heeft een een mooie bijdrage wil doen in de vorm van het ontwikkelen van een webbased werkomgeving. Meld je dan nu!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.