Nu solliciteren

Online marketing/communicatie - dit bedrijf - Den Haag

Functie Marketing/Communicatie/New business medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De afdeling Marketing & Business Development van de dit bedrijf in Den Haag, is op zoek naar een proactieve student HBO Communicatie, HBO Commerciële economie (marketing) of een vergelijkbare studie!

Als stagiair werk je onder leiding van een Marketing Communicatie Manager en/of New Business Developer aan verschillende marketing- en of communicatie-projecten om de dit bedrijf verder te helpen groeien. Binnen deze stage kun je verschillende richtingen, afhankelijk van je interesses en kwaliteiten, op. Zo kun je de kant van content creator op, maar ook bredere marketingondersteuning of new business ondersteuning.

Onder de dit bedrijf zijn diverse labels actief waaronder dit bedrijf, Assurantiekantoor Sassenheim, Nefkens Verzekeringen, Nederlands Verzekering Centrum, Kruize Verzekeringen en Helm & Heus Finance. Met deze verschillende labels bedienen wij klanten zowel online als offline. Daarnaast ondersteunen wij ook diverse andere kantoren in de regio. Investeren in technologische en organisatorische oplossingen vormen belangrijke speerpunten voor de dit bedrijf. Dit doen wij onder meer door het ontwikkelen van een klantportaal en een speciale EvR app.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse? Solliciteer direct!

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stageplaza.nl, op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw profiel/cv en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

Mocht je al een voorkeur hebben voor de mogelijke richtingen binnen een stage dan kun je dat direct geven. Wij lezen dan ook graag waarom een richting je het meest aanspreekt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.