Nu solliciteren

Marketing stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf!

Functie Marketingstagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 28 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij werken met werken met duurzame Fast Moving Consumer Goods, dagelijkse verbruiksartikelen en tegelijk alle aspecten van de marketing leren? Dan zit je bij ons goed. Wij vertegenwoordigen veertien duurzame merken en verkopen deze producten o.a. aan winkelketens als Ekoplaza, Douglas, Odin, Blokker en Dille & Kamille.

Tijdens een stage bij dit bedrijf maak je alle aspecten van de marketing mee en wordt jouw input ook echt gebruikt. Jij zorgt ervoor dat er regelmatig toffe nieuwe content te zien is op onze Instagram, Facebook en LinkedIn pagina's en die van onze merken. Je maakt en verstuurt nieuwsbrieven naar onze klanten (retailers) en door onze website verder te verbeteren zorg je dat deze steeds beter vindbaar wordt. Je werkt dagelijks nauw samen met onze marketeer en leert zo de fijne kneepjes van het marketingvak.

Naast deze dagelijkse werkzaamheden zul je mee gaan werken aan de vervanging van onze website en (B2B) webshop. Een groot en uitdagend project waarin je een centrale rol speelt bij het zorgen voor de creatie van merkpagina's en de juiste content en productinformatie verzamelt. Je zorgt dat de webshop gevuld wordt en uiteindelijk live gaat. Een mooi project dat zich waarschijnlijk goed leent als stageopdracht vanuit je studie.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.