Nu solliciteren

Stagiaire grafische vormgeving gezocht!

Functie Grafische vormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Bodegraven
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over Ons

Wij zijn een groothandel in cadeau artikelen, kerst en relatiegeschenken. Wij bedenken, ontwerpen en maken onze producten zelf. Winkeliers kopen onze producten in en deze worden nu in zowel Nederland als België verkocht.

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste innovatieve stagiair(e). Tijdens deze stage ga je voor verschillende doeleindes ontwerpen maken. Voornamelijk voor onze cadeauartikelen. Met jouw ontwerpen til je onze nieuwe collectie en ons bedrijf naar een hoger niveau.

Wij zoeken

Iemand die ons helpt en met ons meedenkt voor onder andere een nieuwe collectie. Je kunt je eigen inbreng uiten en je kunt hier je eigen creativiteit de vrije loop laten. Wat voor ons belangrijk is, is dat je creatief bent, inzet toont en interesse hebt in de huisstijl/stijl van onze producten. Wij zijn op zoek naar iemand die ook zelfstandig aan de slag kan. Je kunt bij ons veel ervaring opdoen en je portfolio uitbreiden. Je bent in bezit van een eigen laptop en ontwerp/bewerk programma’s.

Wij hebben zelf geen grafische achtergrond en beschikken niet over ontwerp programma’s. Het is dus belangrijk dat je zelf programma’s hebt en er zelf mee over weg kan. Wij kunnen je niet helpen met vragen over verschillende ontwerp programma’s maar je kan bij ons wel veel leren in de praktijk en je portfolio uitbreiden.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze stijl en lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? Solliciteer dan snel via onderstaande knop!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren