Nu solliciteren

Grafisch vormgever voor een revolutionair platform

Functie Grafisch vormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Beverwijk
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Het kopen van een leuke auto die bij jou en je leven past is ingewikkeld en lastig. Er is geen overzichtelijk aanbod van wat jij wilt, je moet keer op keer naar een saaie showroom of garage, je weet niet of je de verkoper wel kunt vertrouwen en vind je eenmaal de auto die je wilt, dan heb je er geen geld voor. Je ziet door de bomen het bos niet meer en het enige wat jij wilt is rondrijden in je Volkswagen Polo.

Met dit bedrijf gaan wij hier verandering in brengen. dit bedrijf is een nieuw, revolutionair platform, en de eerste échte car community die draait om jou en je Polo. Bij dit bedrijf kun je online, of via de app, een auto bestellen, bekijken en vergelijken. Of je laat de auto thuis voor de deur afleveren om een proefrit te maken.

Daarbij kun je gebruikmaken van alle voordelen die de community biedt. Zo kun je alles voor je auto op het platform regelen zoals je verzekering en de financiering, krijg je voordeel bij aanvullende diensten zoals car wrapping, carwash en onderhoud, kun je gebruikmaken van de mobiliteitspas om te reizen, tanken of parkeren, of kun je deelnemen aan te gekke events en erop los socializen met andere Polo-rijders. Dankzij onze community koop je makkelijker, maar gebruik je ook makkelijker dan ooit een Polo, mét garantie, tegen de beste prijs en op de meest betrouwbare manier. Tegen jouw voorwaarden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren