Nu solliciteren

Media & communicatiestage bij online filmplatform meJane.com

Functie Stagiair media & communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Driebergen-Rijsenburg
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een echte filmliefhebber en op zoek naar een uitdagende (social) media stage? Dan hebben wij de perfecte opdracht voor jou.

Als stagiair media & communicatie bij meJane.com verdiep en verbeter jij onze online communicatie. Je onderhoudt en verrijkt onze social media kanalen, blogs en nieuwsbrieven waarbij je jouw ideeën in de praktijk toetst en verbetert. Je creëert leuke en aangrijpende content, passend bij de doelgroep van meJane.com. Ook denk je actief mee in de ontwikkeling van ons filmplatform.

meJane.com is een snelgroeiend filmplatform met veel potentie. Ook in 2021 zullen er weer innovatieve functies worden toegevoegd en zal het contentaanbod worden verbreed met cultuur, sport, nieuws en diverse live events. Daarnaast zal meJane worden uitgebreid met een TV-propositie.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Binnen Maxx-XS is veel expertise aanwezig, en heerst een goede, informele sfeer. Binnen de organisatie is veel ruimte voor eigen initiatief en nieuwe ideeën. Je werkt hoofdzakelijk vanuit huis waarbij diverse communicatiemiddelen beschikbaar zijn voor direct contact met collega’s. Maxx-XS, gevestigd naast station Driebergen-Zeist, is per auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.