Nu solliciteren

Fotografie & Content Creatie

Functie Fotograaf/ Content Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Eindhoven
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf , het beste Online marketing in Eindhoven. We zijn gek op Infrastructuren, verbindingen, marketing en de impact hiervan op bedrijven. We worden warm van alle verschijningsvormen en de complexe wereld die achter deze termen schuilgaan. dit bedrijf is een bedrijf dat zich richt op de B2B markt.

Zoek jij een leerzame stage op het gebied van marketing & communicatie waar je met ons mee kunt werken aan diverse communicatie-activiteiten en veel ervaring op kan doen? Dat kan bij dit bedrijf Je werkt samen met specialisten op het gebied van strategie, concept, design en online marketing.

Wij zijn opzoek naar een grafische vormgever die een commerciële- en/of zakelijke richting ambieert die ons team komt versterken. We beschikken over een werkplek met benodigdheden en hebben natuurlijk onze kennis in huis om jou daadwerkelijk te begeleiden en te helpen ontwikkelen.

Wat ga je bij ons doen? Je gaat het marketing team ondersteunen met offline en online marketing materiaal. Denk hierbij aan folders, flyers, logo’s en complete huisstijlen. Natuurlijk zit je bij de brainstorm sessies om websites & webshops vorm te geven. Website aanpassen en optimaliseren. En je werkt mee aan het creëren van een ‘’brand boek’’ zodat we de branding van de klant kunnen bewaken in al hun uitingen. Denk aan Social media content voor facebook, instagram en Google, E-mail marketing, revolution sliders & Banners ontwerpen.

Ben jij een creatieve student met een denkniveau (Vormgeving, Communicatie & Multimedia Design, Grafische Vormgever, Creatief Marketing & Communicatie) stage uren zijn altijd in overleg en naar wens van de student

Gewenste profiel

Bel naar 040 303 5858 of mail naar axell@digitalagencyjaxx.nl

Vraag naar Axell Avalon van Staveren

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren