Afstudeer stagiair Digital Marketing gezocht bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 4 - 26 weken 8 - 24 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € per maand
Taakomschrijving

Jouw afstudeeronderzoek bij dit bedrijf

Digitale transformatie is momenteel een hot-topic. Ook wij bij dit bedrijf zien dat de digitale ontwikkelingen snel gaan en willen hier op inspelen in onze marketing en sales. Waar kunnen we het beste op inspelen en hoe zijn deze processen het best te vatten in onze organisatie?

Afstudeeropdracht

De werkzaamheden die je zult uitvoeren bestaan uit het verrichten van een onderzoek en het uitbrengen van een adviesrapport.

Onderzoeksvraag

“Hoe kan social selling aanvullend op huidige processen effectief worden ingezet binnen dit bedrijf en welke bijbehorende social & digital KPI’s moeten daarbij worden gehanteerd?”

dit bedrijf wil zich graag beter profileren op en door middel van online kanalen. Denk hierbij aan het vergroten van naamsbekendheid en het inzetten van digitale tools om meer klanten (beter) te bereiken.

Je krijgt tijdens de afstudeerstage de kans om met de online marketingstrategie aan de slag te gaan, met als doel het merk te maximaliseren en meer omzet te genereren. Hierin komen de volgende zaken aan bod:

-Huidige situatie in kaart brengen -In kaart brengen van TePe’s belangrijkste doelgroepen -Hoe willen de doelgroepen benaderd worden? -Mogelijkheden van social selling in kaart brengen -Het schrijven van een advies- en implementatieplan

Het doel van de afstudeerstage is om bestaande en potentiële klanten beter te bereiken via social selling en hierdoor omzet stijging te realiseren.

Meewerkstage-onderdelen

Naast het afstudeertraject vragen we je operationeel mee te werken aan de volgende uitdagingen:

-Het opzetten, mede begeleiden en optimaliseren van een TePe Amazon Shop in Nederland in samenwerking met marketingcollega’s. Denk hierbij aan content optimalisatie, advertising en analyse. -Webshop content optimalisatie en aanbeveling van third party webshops -Opstellen en uitvoeren van een social media jaarplan -E-mail marketing (B2B/B2C)

Dit neem jij mee:

• Je bent leergierig, communicatief, sociaal vaardig, positief en commercieel ingesteld

• Je zit in het laatste jaar van je hbo-opleiding en wil graag werkervaring opdoen en een zeer relevante stage-opdracht uitvoeren

• Je hebt veel affiniteit met (online) marketing en bent geïnteresseerd in nieuwe technologieën

• Je hebt gevoel voor taal en kan complexe content ombuigen naar pakkende teksten

• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Wat ga jij doen als Digital Marketing (Afstudeer) Stage?

Wij zoeken een stagiair die kennis van en affiniteit heeft met digitale marketing, contentcreatie en e-commerce. Als je daarnaast ambitieus en resultaatgericht bent en zin hebt om ervaring op te doen met digitale marketing in ons werkveld, ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen ons kleine, maar enthousiast team hebben we een leuke stageplek voor een echte aanpakker die gemotiveerd is om zelfstandig bij te dragen aan onze online marketing en een echte bijdrage wil leveren aan de digitale toekomst van onze organisatie.

Je komt te werken in een klein, gezellig en gemotiveerd team, gevestigd op ons kantoor in Rijswijk. Elke medewerker is uniek in zijn werk en draagt bij aan de ontwikkeling van TePe.

Dit bieden wij

-Een leuke omgeving voor jouw stage-opdracht, met echte impact op toekomstige besluitvorming aangaande digital. Jij kunt het verschil maken.

-Veel vrijheid voor initiatief

-Fijne begeleiding door een TePe collega

-Onderdeel van TePe: energieke en betrokken collega’s die je verder helpen

-Een stagevergoeding van Euro 350,- per maand

Meer weten over ons bedrijf en onze historie? Kijk hier

Meer weten over deze vacature of direct solliciteren? klik hier of stuur een mail naar

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Gezondheidszorg, sociale & medische diensten
  • Klein (10-49)
  • Rijswijk, Nederland