Nu solliciteren

Leerzame Content Marketing Communicatie stage in Maarssen!

Functie Content Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Maarssen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Tijdens deze stage ga jij teksten schrijven voor o.a. mailings, webpublishing (SEO) en social media. Je kijkt mee met een jong team van marketeers die jou alle kneepjes van het vak kunnen leren. Er is ruimte voor eigen input en we vinden het leuk als je meedenkt over onze contentstrategie.

dit bedrijf helpt ondernemers met een auto die past bij hun bedrijfsvoering. We streven naar een makkelijke en snelle service zodat de ondernemer zich kan focussen op wat voor hen belangrijk is: ondernemen!

Wij zijn een jonge, snelgroeiende club en werken in een nieuw, ruim en hip kantoorpand vlakbij het station van Maarssen. Bij dit bedrijf werken we hard. Maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor ontspanning en gezellige uitjes! (Wanneer de maatregelen het weer toelaten) Zo sluiten we elke vrijdagmiddag de week af met een vrijdagmiddagborrel en vind je in ons eigen Grand Café naast dartborden en een tafelvoetbaltafel, ook F1 PlaySeats en een eigen biertap.

Op de afdeling Marketing werk je in een jong team van marketeers die jou alle kneepjes van het vak kunnen leren. Zo werk je dagelijks samen met collega’s die gespecialiseerd zijn in Communicatie, Content, Data Marketing, Design, Journey Optimalisatie en Online Advertising.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en vindingrijke stagiair(e) die het leuk vindt om teksten te schrijven. We kunnen je vragen om vooraf een casus uit te werken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.