Nu solliciteren

Stagiair communicatie en grafische vormgeving (HBO)

Functie communicatie en grafische vormgeving
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Nieuwegein
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een Hbo-opleiding Communicatie? Ben je op zoek naar een creatieve (afstudeer)stage? Kom dit bedrijf dan helpen bij het vormgeven van de communicatie op het gebied van gezond en veilig werken!

Stagiair communicatie en grafische vormgeving (32-38 uur per week)

Wat houdt de stage-opdracht precies in?

Een groot deel van onze medewerkers werkt in de buitendienst en is dagelijks te vinden op bedrijven in de Agro & food branche om daar keuringen en controles uit te voeren. Zij werken doorgaans op verschillende locaties door het land. Het is belangrijk dat zij onder alle omstandigheden goed en veilig kunnen werken. Enerzijds zorgen de ontvangende bedrijven daarvoor, en anderzijds hebben wij als werkgever ook een verantwoordelijkheid om een veilig werkplek aan te bieden. Één van de middelen om een veilig en gezonde werkomgeving te creëren is voorlichting geven over verschillende aspecten van het werk: denk hierbij aan voorlichting over werkhouding, werken tijdens de nacht, werken bij extremen weerstemperaturen. Hiervoor hebben wij verschillende instructies geschreven, die we graag in een aantrekkelijke vorm (tekst en beeld) willen gaan bieden, zoals brochures.

Wat ga jij als stagiair doen?

Jij gaat aan de slag met de instructies en maakt daar brochures van die uitnodigen om te lezen, niet te veel tekst bevatten en vooral de inhoud duidelijk maken in beeld. Naast een digitale versie van de brochures ontwerp je ook hard-copy brochures. Je brengt adviezen uit hoe we het beste kunnen communiceren en je werkt dit uit. Om hiertoe te komen heb je overleg met de Arbo-en Preventiemedewerker, de afdeling P&O en de operatie. Je wordt uiteraard begeleid door ervaren collega’s die vooral verstand hebben van de content. Jij ben de specialist wat betreft de vorm, het ontwerp.

Wat zoeken wij in jou?

Waar kom je te werken?

Je kunt de stage deels vanuit huis en deels vanuit kantoor invullen (ivm Corona wordt er op dit moment vooral vanuit huis gewerkt). Het kantoor is gevestigd in Nieuwegein. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gevestigd dichtbij de snelweg.

Wat zetten wij daar tegenover?

Werkzaamheden

Enthousiast? Solliciteer dan nu!

Stuur dan je cv en motivatie naar de afdeling HR via de rode solliciteerbutton op onze website. Heb je nog vragen over deze stage-opdracht? Dan kun je Heleen van Muiswinkel bellen op telefoonnummer 088-998 4370. Wij maken graag kennis met je!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren