Nu solliciteren

Stagiair(e) backend developer in Best gezocht!

Functie Backend developer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Best
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf ontwikkelt webapplicaties en smartphone apps voor de gaafste bedrijven binnen de evenementenbranche, zoals festivalorganisaties, leveranciers & artiesten. Voor de ontwikkeling van deze toffe softwareproducten zijn we op zoek naar een HBO/WO student die ons team komt versterken.

Als software developer ga jij je bezighouden met de herontwikkeling van één van onze softwareproducten, namelijk Crewtool. Crewtool is hét planningsprogramma voor de evenementenbranche, waarvan talloze organisatoren en toeleveranciers gebruik maken. Bij deze opdracht ga jij ons helpen om Crewtool in een nieuw jasje te steken en om te bouwen tot een modulaire applicatie. Zodoende wordt de schaalbaarheid gestimuleerd en kan het systeem de landgrenzen over!

Door onderstaande functieomschrijving te lezen proef je al enigszins de bedrijfssfeer, maar de full experience ervaar je enkel door eens op de koffie te komen. Solliciteer nu en wij nodigen je ontzettend graag uit voor een kennismakingsgesprek!

We bieden:

Je gaat bezig zijn met:

Vereiste skills:

Ook zeker niet onbelangrijk om te weten:

Met dit bedrijf staan we te popelen om de markt te veroveren. Wij zijn er klaar voor! Jij ook? Stuur dan jouw CV op en motiveer waarom jij onze volgende astronaut zou moeten worden!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren