Nu solliciteren

Veelzijdige stage HBO multimedia in Apeldoorn

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Apeldoorn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking bij fulltime
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op het gebied van multimedia zijn wij opzoek naar een creatieve stagiair die zorgt voor de juiste vormgeving van onze digitale media. Binnen ons groeiende bedrijf zorg je (afhankelijk van de richting van je studie) bijvoorbeeld dagelijks voor huisstijl ontwikkeling, social media design, reclame-uitingen in drukwerk en grafische vormgeving online en offline. Maar ook bijvoorbeeld het maken en bewerken van afbeeldingen en/of video’s behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van je studierichting en interesses kunnen wij jou een veelzijdige stage bieden op het gebied van multimedia. Je krijgt daarom ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Hieronder staan een aantal werkzaamheden die je zou kunnen verrichten (andere mogelijkheden in werkzaamheden zijn altijd te bespreken).

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

In 2019 is ons hoofdkantoor na een bouwperiode van een jaar verhuisd naar een nieuw modern pand, nog steeds gelegen in Apeldoorn. Bij ons is er een fijne sfeer op de werkvloer, er wordt gelachen, maar ook hard gewerkt. Wij zijn een informeel bedrijf waar geregeld borrels en activiteiten worden georganiseerd.

Interesse in deze stage?

Reageer dan via de solliciteer button of stuur je motivatie en CV naar: email. Voor vragen kun je bellen naar Suzan Posthuma: 06-26948285.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.