Nu solliciteren

Uitdagende Marketing en Communicatie Stage bij dit bedrijf - E-Commerce / Omgeving Eindhoven

Functie Marketing en Communicatie Stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Gemert
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 350
Salaris opmerking Bruto vergoeding per maand.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij werken bij een jong en innovatief bedrijf die de e-commerce gaat domineren met onze eigen ontwikkelde creatieve merken op de grootste platformen zoals Amazon & Bol.com en eigen webshops. Ben jij een talent in vormgeving en creatie en heb je ervaring met het creëren van online grafische content voor producten, social media en webshops? Ter uitbreiding van ons e-commerce team, zijn wij per direct op zoek naar een creatieve topper op het gebied van grafische vormgeving! Wil jij je optimaal ontwikkelen binnen een dynamisch, creatief en vernieuwend bedrijf? Lees dan verder!

Over ons bedrijf

Wij zijn internationaal actief op de online marktplaatsen Bol.com & Amazon en daarnaast eigen webshops. Wij zijn in het bezit van 7 eigen ontwikkelde creatieve merken met een breed assortiment aan producten, die allemaal online worden verkocht. Als jong en sterk groeiend bedrijf vinden wij goede begeleiding op Hbo-niveau, een goede leeromgeving en ruimte voor eigen inbreng erg belangrijk. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een leuke werksfeer, wat wij hebben in ons kantoor!

Wij zijn in het bezit van de 7 merken:

Bekijk onze website www.rxcommerce.nl voor meer informatie.

Werkzaamheden

Ons aanbod

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een jong, creatief & innovatief team. Jouw stageweken zullen divers zijn, waardoor er veel afwisseling tussen taken is. Dat maakt jouw stage uitdagend en leuk! Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen met de daarbij benodigde vrijheid, zodat je regelmatig vergeet dat je aan het werk bent. Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie-gebied. Je gaat de klantbelevenis naar een hoger niveau tillen en ondersteunt verschillende werkzaamheden waaronder:

De hierboven genoemde taken lopen door elkaar, daarom ben jij stressbestendig en kan je het overzicht bewaken. Jij schakelt met ons team & virtual assistants. Daarnaast zal je een grote rol op je nemen binnen de marketing en communicatie in ons bedrijf. Kortom: enorm veel leren en ontwikkelen!

Gewenste profiel

Dit ben jij

Wat bieden wij

Dit bieden wij

Locatie

Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf de bushalte halte Pastoor Poelplein in Gemert zitten we op 5 minuten fietsafstand. Kom jij ons versterken? Vertel wie je bent en waarom jij dé stage kandidaat bent die wij zoeken. Stuur je CV en motivatiebrief naar: info@rxcommerce.nl

Locatie Bedrijfsnaam: dit bedrijf B.V. Website: rxcommerce.nl LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/71648862 Kantooradres: Wolfswater 9a, Gemert, Noord-Brabant

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.