Nu solliciteren

Afstudeerstage DTP met veel vrijheid

Functie DTP stage
Opleidingsniveau MBO niveau 4
Locatie Eindhoven
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 200 - 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Allround DTP stagiaire

We leven al jaren in een snel veranderende digitale wereld waar het steeds meer draait om data. Ook wij als onderzoeksbureau moeten daarin mee ontwikkelen en vernieuwen, zodat we kunnen voorzien in de continue veranderende behoefte van onze opdrachtgevers. Om deze snelle groei te blijven voortzetten zoeken wij iemand die ons daarbij gaat helpen.

Wil jij graag stage lopen in een jong en enthousiaste werkomgeving? Je creativiteit uiten in de online en offline communicatie middelen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat is je doel?

Team marketing ondersteunen op het gebied van DTP. Je brengt ons nieuwe inzichten met jouw creativiteit en weet ons hiermee te verrassen. Je krijgt hier dan ook alle ruimte voor.

Wat ga je doen?

Als grafisch student weet jij als geen ander hoe jij de opmaak van flyers, advertenties, presentaties, nieuwsbrieven, offerte etc. het beste vorm kunt geven. Samen met de marketing afdeling weet jij onze content te visualiseren.

Daarnaast help jij mee..

Waar ga je dit doen?

Al bijna 15 jaar lang zijn we het leukste marktonderzoeksbureau van Nederland, maar sinds kort ook de beste. Door de vakjury van branchevereniging MOA zijn we namelijk uitgeroepen tot Marktonderzoeksbureau van het jaar 2020. Daar zijn wij best wel heel erg trots op! dit bedrijf is een full-service marktonderzoeksbureau, gespecialiseerd in zeven verschillende onderzoeksgebieden. Samen met een ervaren team brengen wij op basis van de resultaten een advies uit dat onze opdrachtgevers helpt bij het maken van de juiste beslissingen. Veelal in de vorm van een betrouwbare en professionele rapportage met concrete aanbevelingen.

Wat zouden we graag van jou zien?

Wat bieden wij?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren