Nu solliciteren

Uitdagende Growth Hacking stage in Amsterdam - Digitale Marketing en/of Sales

Functie Growth Hacking Stagiaire - (Digitale) Marketing & Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als Growth Hacking stagiair(e) kom je te werken op de sales & marketing afdeling van dit bedrijf. De werkzaamheden zijn afwisselend & flexibel met veel vrijheid voor eigen invulling. Geen enkele dag is hetzelfde en je gaat veel leren op het vlak van digitale sales & marketing.

Je gaat deel uit maken van een jong, gezellig en hecht team waar je écht impact kunt maken.

Door middel van deze stage kom je er snel achter waar jouw kwaliteiten liggen. Dit komt doordat je werkzaamheden krijgt op creatief, innovatief en strategisch vlak binnen sales en marketing. Er is genoeg ruimte om jouw voorkeur aan te geven en te ontdekken wat jij het leukste vindt en waar je goed in bent, zodat jij hierop de focus kan leggen tijdens je stage.

Een quote van onze huidige stagiaire:

"dit bedrijf is een zeer dynamische, jonge en enthousiaste werkomgeving. Mijn ambities en interesses komen volledig tot hun recht. De leercurve en groei die ik heb meegekregen sinds ik hier werk zijn mijn eigen verwachtingen voorbij geschoten. Ik heb veel geleerd van het hechte en enthousiaste sales & marketing team waarin ik terecht ben gekomen. Ik ga elke dag met plezier (digitaal of fysiek) naar werk. Na mijn stage mag ik nog 2 dagen per week blijven werken, terwijl ik mijn studie afrond."

Hieronder staan alle mogelijke werkzaamheden beschreven waarin jij het voortouw kan en mag nemen. Van sales, creative marketing, communicatie, tot account management! Zelfs data-analyse behoort tot de mogelijkheden.

Heel afwisselend en erg leerzaam! Geef vooral aan wat je leuk lijkt aan de stage, waar je interesse in hebt en waarin jij wilt groeien. Zo richten we jouw stage in passend bij jouw voorkeuren.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een zeer afwisselende en vooral leerzame stage binnen een hecht team met veel vrijheid binnen een van de snelstgroeiende Digital Marketing & Growth Hacking Agencies van Nederland, gevestigd in Amsterdam.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.