Nu solliciteren

Uitdagende HBO/WO stage Online Marketing in 's-Hertogenbosch!

Functie Stagiair Online Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Bosch
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking op basis van 40-urige werkweek
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het online marketing team, waarin je onder andere aan de slag gaat met het opzetten van een online onderdeel van het bedrijf. Social media, platform ontwikkeling, affiliate marketing, email-marketing. Kortom alle facetten van online marketing komen aan bod. Samen met je marketing collega’s ga je op zoek gaan naar de beste tools en oplossingen voor de korte en de lange termijn. Een diverse stage waarbij je de kans krijgt kennis op te doen van meerdere online marketing kanalen en het koppelen van online- en offline onderdelen van een bedrijf.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, creatieve HBO- of WO student en op zoek naar een leuke, uitdagende, leerzame (meewerk)stage op het gebied van online marketing. Wij bieden jou een coole stage bij een snel groeiend bedrijf die als doel heeft om haar klanten sneller betere innovatiekeuzes te laten maken. Je bent minimaal 4 dagen (32 uur) per week beschikbaar voor deze stage.

Werkzaamheden

Wat mag je van ons verwachten?

Een leerzame stage bij jong dynamisch bedrijf Een veelzijdige, afwisselende plek met jonge, enthousiaste collega's (ook veel stagiairs!) Veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng Een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week) • Het betreft een fulltime (32 tot 40 uur per week) stageplek voor tenminste 5 maanden (startdatum nader te bepalen)

Lijkt het je wat?

Wil jij ons team komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Voor meer informatie: check onze company website www.bamboobrands.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.