Nu solliciteren

Marketing Specialist gezocht bij dit bedrijf in Woerden!

Functie Marketing Specialist
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Woerden
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat jij gaat doen

Vanuit een gezamenlijk opgesteld marketing communicatieplan begin jij de dag doelgericht en met veel enthousiasme. Naast dat je leuke en interessante artikelen over recruitment en de diverse branches aan het schrijven bent bedenk je ook creatieve manieren om ons netwerk uit te breiden. Je bent zelf startend en verantwoordelijk als het gaat om jouw werkzaamheden maar je kan daarin de steun en expertise van je collega’s verwachten.

Je definieert samen met je marketing collega welke doelgroepen interessant zijn. Daarbij kijk je waar je doelgroepen online aanwezig zijn en wat hun informatie behoeftes zijn specifiek per platform. Dit zodat je gericht per platform de artikelen en posts kan maken. Zo kan je bijvoorbeeld korte branche rapportage op LinkedIN zetten en daarnaast een klant update op Facebook. Je werkt met platformen als Facebook, Instagram, Canva, LinkedIN en ons eigen blog. Daarnaast zijn er genoeg branche gerelateerde sites waar je jouw content kwijt kan. Alles bij elkaar dus een zeer verantwoordelijke en veelzijdige stage. Wij kunnen niet wachten er samen met jou een succes van te maken!

Waar je terecht komt

Als Recruitment Marketeer maak jij deel uit van dit bedrijf. Deze jonge en gedreven organisatie zet zich dagelijks in om het leven van technici wat meer vreugden te bieden. Met als belangrijkste waarde plezier, ontwikkeling en afspraak = afspraak maken we dagelijks mensen gelukkig met hun nieuwe uitdaging.

Als Recruitment Marketeer ben jij de drijvende krachten achter ons succes op de huidige arbeidsmarkt, een kandidatenmarkt waarbij het bereiken en vinden van dé juiste match de ultieme uitdaging is. Mede dankzij jou vinden steeds meer mensen dé baan die bij hen past. Goed werk! Jij zorgt ervoor dat kandidaten onze vacatures vinden en tegenkomen dankzij aantrekkelijke marketing campagnes. Hierin begeleiden we je graag, want succes bereik je samen. Daar zijn wij van overtuigd!

Je levert hierbij een actieve bijdrage in de marketing strategie, het schrijven van teksten, het opzetten en beheren van campagnes en denkt na over een toekomstbestendig model.

Wie jij bent

Wij zoeken een echte marketeer, die gaat voor de likes, shares en downloads! Iemand die het leuk vindt om teksten te schrijven, post te maken voor social media, op de hoogte is van de laatste social media trends, creatief is en veel eigen ideeën en initiatieven heeft. Daarnaast kan je jezelf vinden in de onderstaande punten:

Wat wij bieden

Wij bieden een leerzame en uitdagende stage omgeving met de leukste collega’s en relaxte werkomgeving, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Daarnaast krijg je bij ons:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.