Nu solliciteren

Communicatie / Online marketing stage dit bedrijf

Functie Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € -
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die het leuk vindt om bezig te zijn met de online presence van dit bedrijf!

dit bedrijf

Bij dit bedrijf zorgen wij ervoor dat studenten die zich willen omscholen naar de IT maar hier niet de financiën voor hebben toch de kans krijgen! Dit doen wij door rentevrije leningen uit te geven, die de studenten weer terugbetalen wanneer ze een baan gevonden hebben.

Jouw rol In jouw rol als communicatie stagiair(e), ben je een kei in het uitbouwen van onze online presence (website, social media) en het onderhouden van relaties met onze studenten/mentoren en potentiële werkgevers van de studenten. Je maakt case studies en werkt succesverhalen uit voor onze blog, maar bent ook niet bang voor het maken van een videotje! Je vindt het bovendien leuk om na te denken hoe we onze drie verschillende doelgroepen die mega ver uit elkaar liggen kunnen bereiken. Onze doelgroep is iedereen die nu ondervertegenwoordigd is in de tech sector. (vrouwen, studenten met een bi-culturele achtergrond en 45+ers)

Bovendien vind je het leuk om maatschappelijk betrokken te zijn en ben je een sociale persoonlijkheid die graag met mensen werkt werkt. Je bent enthousiast, pro-actief en denkt graag mee hoe we dit bedrijf groter kunnen maken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren