Nu solliciteren

Marketing & Communicatie stage bij start-up dit bedrijf

Functie Marketing en communicatie stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf, geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven, want fietsen is goed: goed voor jouw gezondheid, goed voor de wereld en goed voor jouw portemonnee. De leasefiets is – dankzij nieuwe wetgeving – aantrekkelijker dan ooit tevoren en binnen een week geregeld. Daarom zeggen wij ook: Great minds dit bedrijf. Met als resultaat dat wij in Nederland marktleider zijn. dit bedrijf is onderdeel van mobiliteitsprovider Pon.

Wil jij een stage waar je echt verantwoordelijkheden krijgt over verschillende projecten én waar ruimte is om zelf te kunnen groeien en leren? Dan zoeken wij jou. Of het een content strategie ontwerpen, een blog tikken, een social media campagnes uitrollen of de lokale pers benaderen is: jij draait je hand er niet voor om. Oh en dat live event op locatie? Jij neemt moeiteloos de leiding over de organisatie. Sterker nog… Je hebt een paar toevoegingen op wat wij al doen! Heb jij direct nieuwe ideeën. Herken jij je hierin? Zoeken we jou als Marketing communicatie stagiair van dit bedrijf.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op met Mark Danhof (Manager Operations & Business Development), te bereiken op +31 6 22 85 37 33 of via email.

Gelijk solliciteren voor deze unieke kans kan natuurlijk ook! Klik daarvoor op de knop ‘Solliciteer via Jobsatpon’ hieronder en stuur ons je CV en motivatiebrief. Je hebt tot en met 15 juli de tijd om te solliciteren.

Sollicitatieproces: Jouw sollicitatieproces bestaat uit twee gesprekken. Het kennismakingsgesprek zal je hebben met Mark (Manager Operations & Business Development). Hierna zal je een collega leren kennen waar je ook direct mee zal samenwerken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.