Nu solliciteren

Uitdagende hbo/wo stage communicatie en PR in Almelo!

Functie Communicatie- en PR adviseur
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Almelo
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking De vergoeding is afhankelijk van hoeveel dagen je stageloopt (parttime of fulltime) en of je een hbo of wo achtergrond hebt.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij je graag ontwikkelen in interne- en externe (corporate) communicatie? Heb jij interesse in PR en krijg je energie van het schrijven van nieuws- en persberichten? Kom vanaf augustus/september meewerken als stagiair(e) communicatie en PR en word begeleid door onze communicatiespecialisten!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) communicatie & PR ga je meewerken in het team en werk je intensief samen; twee specialisten met een aanstekelijk enthousiasme en veel ideeën voor communicatie! Samen optimaliseren jullie de interne- en externe communicatie, zodat er consistente, eenduidige en correcte informatie wordt gedeeld. Jullie spelen in op actualiteiten en brainstormen actief hoe we onze missie, visie en kernwaarden kunnen laden en onze familiecultuur kunnen borgen. Je krijgt een afwisselend en divers takenpakket met eigen taken en daarnaast neem je deel aan projecten. Denk hierbij aan de onderstaande werkzaamheden.

Uiteraard is dit maar een deel van de werkzaamheden. Je werkt ook samen aan teamoverstijgende projecten met collega’s van het team branded content: een team dat zich richt op het versterken van onze huisstijl en ons merk op offline kanalen. Een mooie kans om ook te zien wat andere collega’s doen!

Eén van je voorgangers ertelt over haar ervaring bij dit bedrijf ‘Ik vind dit bedrijf een heel dynamisch bedrijf. De collega's zijn prettig om mee samen te werken. Je wordt met open armen ontvangen bij dit bedrijf en je voelt je direct een lid van de "familie". Ik heb tijdens mijn stage dan ook met veel trots, gedrevenheid en plezier gewerkt bij dit bedrijf

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren