Nu solliciteren

Uitdagende HBO webdesign / webontwikkeling afstudeerstage in Rotterdam

Functie Web Designer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie ROTTERDAM
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

WIE ZIJN WIJ?

dit bedrijf is in 2018 opgericht. Deze stap is voortgekomen uit een vriendschap die is ontstaan bij KPMG en Fokker waar zij intensief met elkaar hebben samengewerkt. Tijdens deze samenwerking kwamen zij tot de conclusie dat ze beide dezelfde filosofie aanhangen: kennis is belangrijk, maar enthousiasme brengt iets in gang.

MISSIE

Het is onze missie om bij te dragen aan het werkgeluk van jou als Financial. Ons motto is dan ook: Finance with a smile! Dit doen wij door te ontzorgen, door ondersteuning te bieden zodat jij als Financial in de gelegenheid wordt gesteld je te kunnen focussen op jouw prioriteiten en de noodzakelijke besluitvorming. Dit alles met een lach.

VISIE

In onze visie is een hoogwaardige niveau van inhoudelijke kennis en kwaliteit een basisvoorwaarde. Het verschil wordt gemaakt door de mens, de benadering en de vorm. dit bedrijf wil voor jou de keuze zijn vanwege onze persoonlijke, teamgerichte en menselijke aanpak.

ERVARING

Omdat wij ervaring hebben in zowel het bedrijfsleven als de financiële dienstverlening hebben we een brede kijk op Finance. Wij hebben de theorie en de praktijk samen zien komen, zowel vanaf de zijlijn als vanuit het veld. Wij weten waar Financials tegen aan kunnen lopen en zoeken het team of die persoon die op dat moment het beste past om de opdracht succesvol af te ronden. Dat doen wij met een betrouwbare groep van specialisten met wie wij nauw samenwerken.

JE VERANTWOORDELIJKHEID

JE PROFIEL

WAT BIEDEN WIJ?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren