Nu solliciteren

Uitdagende HBO marketing meewerkstage in Weert

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Weert
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf krijg je de kans om een echte bijdrage te leveren aan een snelgroeiend merk. Je gaat meewerken als all-rounder: onder begeleiding van senior marketeers doe je ervaring op binnen een breed marketingveld.

Werkzaamheden

Wij zetten mensen in waar hun kracht ligt. De werkzaamheden hieronder zijn een voorbeeld, maar worden ook gevormd naar wat jij zelf wil leren. * Contentkalender samenstellen & timings bewaken * Creëren van social media posts: van tijdlijn tot stories * Ideeën aandragen over het vergroten van onze zichtbaarheid en bereik * Marketinguitingen (social media, nieuwsbrief, advertenties) aan laten sluiten op de marketing strategie * Benaderen van influencers, bedrijven & media voor samenwerkingen * Bijdragen aan de uitbreiding van de marketingfunnel, bijv. stimuleren van reviews * Relatiebeheer & b2b sales ondersteuning * Concurrentieanalyses, markt-, afnemers- en productonderzoek * Klantenservice ondersteuning

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij geloven dat een goede werkomgeving bijdraagt aan de groei van onszelf en daarmee dit bedrijf. We dragen dan ook zorg voor een positieve, gezonde en leuke werksfeer.

We kijken uit naar een leuke samenwerking waar we allebei in groeien!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.