Nu solliciteren

Stage in duurzaamheid bij Prezon!

Functie Medewerker in duurzaamheid
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Dordrecht
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Plus een bonus regeling van maar liefst 50 euro voor 3 verkopen per week.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Prezon is een bedrijf dat opereert in de zonne-energiemarkt. Zie; https://prezon.nl Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan.

Wij zijn op zoek naar diverse studenten om een samenwerkend team te vormen. Je functie wordt dusdanig ingevuld dat je werk ten alle tijden overdraagbaar moet zijn om zodoende een goede workflow te behouden.

Je krijgt een training in teamverband. Team 1 gaat vervolgens als binnendienst medewerker bellen met potentiële particuliere klanten om ze meer te vertellen over ons concept.

Team 2. gaat onze social media beheren via Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn. Team 3. gaat technische legplannen maken met speciale software voor de Solar branche.

In teamverband werken we aan een duurzamer Nederland. Het sales team gaat de deals sluiten en ervoor zorgen dat steeds meer mensen voor onze duurzame producten kiezen.

Wij hebben doorlopende stageplakken, dus je kan altijd contact opnemen met ons om een afspraak te maken voor je stage – afstudeeropdracht of meewerkstage

Starten kan al vanaf 1 september 2021

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij zoeken enthousiaste medewerkers die ook gemotiveerd zijn, zoals wij om onze Aarde schoon en mileu-vriendelijk te maken d.m.v. zonne-energie en andere duurzame oplossingen.

Wanneer je problemen hebt met de reis om bij ons bedrijf te komen, denken wij in oplossingen.

Bel met Pieter Verbrugge 078-2049098 of stuur een e-mail naar; pieter@prezon.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.