Nu solliciteren

Uitdagende Online Marketing Stage bij CrowdLED in Utrecht (Start datum 1 September)!

Functie Online Marketing Stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij een marketing stage waar je meteen in het diepe wordt gegooid en veel te veel verantwoordelijkheden krijgt? Ben jij een Engelssprekende alleskunner? En sta jij sterk in je schoenen? Lees dan verder!

Wie zijn wij

Wij zijn CrowdLED. We maken iedereen deel van de show. Onze op afstand bedienbare LED-producten zijn de meest geavanceerde in de branche en toch net zo gemakkelijk te gebruiken als podiumverlichting. Complex product, simpel in gebruik. Ons doel is een spetterende show die nog lang nadat het evenement voorbij is als herinnering nazindert.

Wat ga jij doen

Als onderdeel van ons team ga jij direct bijdragen aan onze groei: heb jij goede ideeën over de bedrijfsvoering, salesstrategie, of procesverbetering? Dan worden die geïmplementeerd. We zien graag initiatief.

Daarnaast ga jij ervoor zorgen dat elk contactmoment met klanten en prospects er zo gelikt mogelijk uitziet. Denk aan website content, Adwords, social media, en ondersteuning van het salespersoneel. We werken voor evenementen van binnen- en buitenlandse multinationals als Facebook, Eurovisie, Porsche, ING, Tommy Hilfiger en nog veel meer. Ook kun je mee als CrowdLED crew naar deze evenementen. Geen plek voor half werk dus.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij degene die we zoeken?

Wacht niet langer. Versterk ons team. Meld je aan met een druk op de knop of een mail naar email We kijken naast je CV ook uit naar je motivatiebrief in het Engels. Ook de sollicitatie zal in het Engels worden afgenomen. Tot spreeks!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.