Nu solliciteren

Allround marketing en communicatie stagiaire gezocht in Bleiswijk!

Functie Stagiaire Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Bleiswijk
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 500
Salaris opmerking Afhankelijk van meewerk- of afstudeerstage
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als wereldwijde speler op het gebied van industriële garens zijn wij op zoek naar een reizende ster op gebied van Marketing. Iemand die net zo gedreven is als wij, en het liefst werkt binnen een snelgroeiend en dynamisch internationaal bedrijf.

Als stagiair(e) ondersteun je medewerkers van TP Industrial bij het op de kaart zetten en belichten van de sterke kanten van onze organisatie, diensten en producten, wat zeker een uitdaging voor ons is in deze Covid-19 tijd. Je vervult een zeer belangrijke rol binnen ons team en bent medeverantwoordelijk voor het succes van onze uitingen.

Of het nu gaat om het bedenken, schrijven en plaatsen van berichten op Social media, of het maken van direct mails, factsheets en brochures voor onze diverse productlijnen. Zowel on- als offline communicatie dus, en alles daartussenin.

Je bent proactief, zelfstandig, kunt goed omgaan met deadlines en het schakelen tussen verschillende werkzaamheden en projecten. Omdat wij voornamelijk internationale klanten hebben is, naast Nederlands, goede beheersing van de Engelse taal een vereiste.

Het betreft een stage met reiskostenvergoeding en stagevergoeding (in overleg), van 24 tot 40 uur per week. Ingang zo snel mogelijk en duur van de stage in overleg.

Enthousiast?

Wacht dan niet langer en stuur je motivatie naar: career@tp-industrial.com t.a.v. Magusha Constandse.

Gewenste profiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.