Nu solliciteren

Sales/Marketingstage voor Innovatief Videobedrijf in regio Zaandam

Functie Business Development Representative
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Wormerveer
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking - € 200-400 gegarandeerd - 10% van alle deals die je binnenbrengt (gemiddelde dealwaarde is €3000-6000,-)
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Château is innovatief productiebedrijf voor interactieve video.

We zijn opzoek naar een pro-actieve stagiair die mee wil werken aan het uitrollen van een innovatief concept en alle kennis van zijn/haar opleiding daarop toepast onder begeleiding.

Met onze nieuwe vorm van videoproductie lossen we een eeuwenoud marketingprobleem op: passief kijken naar video's. Video is al 70jaar lang een onveranderd concept. De maker maakt, kijker kijkt. Wat nou als je als kijker bij de video betrokken kan zijn? Dit biedt gigantische mogelijkheden voor bedrijven en merken.

Met interactieve video kunnen bedrijven eindelijk hun kijkers mee laten doen in video's, direct producten laten kopen, of zich bijvoorbeeld registeren. Het voordeel voor de kijker? Ze hoeven de video niet te verlaten!

En als resultaat leveren we onze klanten video die 10x meer kliks en 2x meer verkoop oplevert dan hun huidige video’s.

Château is een samensmelting van de twee bedrijven met beide meer van 15 jaar ervaring op het gebied van video, marketing en technologie. Ons klantenbestand bestaat uit leidende merken zoals Scotch & Soda, Rivella, Grey Goose, maar ook (industriële) B2B-bedrijven. We hebben alle bekende namen al voor onze camera’s gehad, denk aan Doutzen Kroes, Michiel Huisman, Gregory van de Wiel.

We hebben een innovatieve niche opgezet die snel van de grond moet komen. En daar hebben we jou voor nodig!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij een kijkje in een drukke keuken, direct betrokken zijn, meelopen met alle commerciële kerntaken binnen de organisatie.

Zit je niet te wachten op een 'kopieermachine-stage' waar je koffie voor de baas haalt, maar wil je echt verantwoordlijk nemen en kennis opdoen die je de rest van je carrière kunt gebruiken?

Wacht dan niet af en solliciteer direct!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren