Nu solliciteren

Event & Communicatie Stage beschikbaar in Maarssen!

Functie Event manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Maarssen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Bruto o.b.v. 5 dagen per week
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

In deze stage doe je een mooie ervaring op in een jonge organisatie met een bevlogen team. Samen met je collega’s zet je unieke en bijzondere events neer bij ons op landgoed Doornburgh en op andere bijzondere plekken in Nederland en België.

Over dit bedrijf

dit bedrijf is een leeromgeving voor ondernemers, directeuren, bestuurders, managers en professionals met veranderkracht; eigenlijk iedereen die echt iets kan veranderen binnen de organisaties waar we werken. We organiseren masterclasses, leertrajecten, retraites en reizen en ontwikkelen eigen programma’s over belangrijke thema’s die er op dit moment toe doen. Uiteindelijk gaat het altijd over menszijn, natuur en samenleving.

Zo willen we echt werken aan een duurzame toekomst waarin we weer leren om te leven en werken in verbinding met onszelf, onze directe omgeving en de natuur; want daar waar je echt mee verbonden bent, vernietig je niet!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Word je enthousiast van bovenstaande, is dit profiel je op het lijf geschreven en moeten wij z.s.m. kennis maken? Stuur dan een mail naar: deborah@clubgroeneveld.nl. Uiteraard inclusief motivatiebrief en CV. Voor vragen kun je bellen naar 06 –105 155 84.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.