Gezocht: Enthousiaste Marketing/Communicatie stagiair (HBO/WO) 32-40 uur

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 300 per maand
Taakomschrijving

Zoek jij per februari een afwisselende marketingstage op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling? Waar je onderdeel wordt van een hecht team en zowel ondersteunende als zelfstandige taken kan gaan uitvoeren? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres!

dit bedrijf is hét professionele coachbureau van Nederland en wij matchen medewerkers aan de best passende coaches op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen wij door middel van onze ontwikkelde matchingtool. Daarnaast hebben wij ook altijd een persoonlijke intake met de coachees. Wij vinden dat eigenlijk iedereen een coach verdient en niet iets is wat je pas goed kunt gebruiken als je problemen hebt. Maar juist om je verder te kunnen ontwikkelen in je persoonlijke groei. Je komt bij dit bedrijf te werken in een klein, jong en open team met ruimte voor eigen ideeën, waardoor je binnen no-time veel ervaring op kan doen.

Ben jij:

HBO- of WO-student, bij voorkeur in de richting van marketing, media en/of communicatie? Enthousiast en heb je zelf goede ideeën over je stage-inzet? Zelfstandig en proactief? Een doorzetter met commercieel inzicht? Graag met taal bezig en vind je het leuk om (creatief) te schrijven?

Top! Wie weet ben jij onze nieuwe stagiair.

Lees de ervaring van een van onze marketing stagiaires: “Mijn naam is Jamie en ik studeer commerciële economie op de Haagse Hogeschool. Voor mijn afstudeerstage van 16 weken heb ik gekozen voor dit bedrijf. Meteen al op de eerste dag kwam ik terecht in een warm bad. Eenmaal ingewerkt, ben ik o.a. aan de slag gegaan met het inplannen/verzinnen van content, schrijven van blogs, meewerken aan marketingplannen, maken van campagnes en SEO. Wat ik zo fijn vind aan dit bedrijf is dat alle collega’s je willen helpen, maar dat je ook de ruimte krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan. Ik heb deze stage ervaren als een leuke stage en wie weet word jij binnenkort verwelkomt als de nieuwe marketing stagiair!”

Enthousiast geworden? Dit is wat je na het inwerken allemaal gaat doen:

Content bedenken en maken/plaatsen voor onze socials; Analyseren/rapporteren van bezoekersstatistieken; Het opzetten, analyseren en bijsturen van (LinkedIn) campagnes; Schrijven van blogs (SEO) en het verwerken ervan in WordPress; Meewerken met overige content voor website of voor nieuwe producten of klanten; Opbouwen stockbibliotheek (foto’s en filmpjes); Meedenken over hoe we naamsbekendheid dit bedrijf verder kunnen vergroten; Meedenken, concretiseren en uitvoeren van marketingplannen; Overige ondersteunende werkzaamheden. Informatie en reactie

Wil je meer weten over deze stage? Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op 085 – 0090357. Je kan vragen naar Franka. We zien je korte motivatie en beknopte CV graag tegemoet per e-mail naar …

Contractduur: 5 maanden – 32-40 uur per week

Stagevergoeding: €300,- per maand

Verwachte startdatum: Februari 2022

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Onderwijs / Training / Wetenschap
  • Micro (1-9)
  • AMSTERDAM, Nederland