Nu solliciteren

Stage bij snelgroeiend bedrijf met HR software (vanaf jan/feb 2022)

Functie Sales-, Marketing- & Office-assistent
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Per maand 300 euro stagevergoeding en 30 euro vergoeding voor het gebruik van eigen laptop en telefoon.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als jonge en snelgroeiende organisatie zijn we bezig om de werving- en selectie industrie op z'n kop te zetten. We groeien erg hard en kunnen daarom jouw hulp goed gebruiken!

WIE BEN JIJ?

Word je enthousiast van afwisseling in je werkzaamheden? Houd je van gezelligheid, maar tegelijkertijd ook van efficiëntie en aanpakken? Ben je betrouwbaar en communicatief sterk? Ben je leergierig en op zoek naar een dynamische organisatie?

Dan zijn wij wellicht de perfecte match!

WIE ZIJN WIJ?

The Selection Lab, gevestigd in Amsterdam, is als goed gefunde start-up hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zitten. Dit doen wij door digitale selectie instrumenten en AI te combineren. Zo zijn wij in korte tijd het assessmentbureau van een aantal prestigieuze advocatenkantoren geworden en bedienen wij een groot aantal MKB bedrijven.

Middels technologie (objectieve data) zorgen dat meer mensen hun droombaan vinden, dat is onze missie! Een van onze belangrijkste waarden is “To Look Beyond”: verder kijken dan alleen het CV, uiterlijkheden en “een klik”. Wij staan dan ook voor inclusiviteit op werkvloer en daarbuiten.

Meer weten over The Selection Lab? Neem een kijkje op onze website: https://www.theselectionlab.com/

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Binnen de stage zal jij aan de slag gaan met zowel office als sales en marketing ondersteuning. Op het gebied van sales en marketing zal jouw belangrijkste verantwoordelijkheid gericht zijn op het verrijken en verwerken van de informatie over potentiële klanten (leads). Goede leads verwerking is cruciaal voor een optimale performance van ons salesteam. Als office assisstent zul je verantwoordelijk zijn voor een veel verschillende dingen zoals het organiseren van de lunch, inrichting en roosters.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

WHAT'S NEXT?

Lijkt dit jou wel wat? Of ben je in ieder geval geïnteresseerd om eens kennis te maken? Dan horen we graag van je!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.