Nu solliciteren

Sales Stage (Accountmanagement) beschikbaar bij dit bedrijf - De Beste Drop Ooit!

Functie Sales
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Volendam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Sinds 2017 zijn dit bedrijf actief op de Nederlandse zoetwarenmarkt met een nieuw en eigentijds product: De Beste Drop Ooit, volgens dit bedrijf. Toen Klepper Sr. 25 jaar met zijn ‘snoepgigant’ op de Alkmaarse markt stond introduceerde hij een dropje met zijn eigen naar er op: ‘De Klepper’. Dit dropje bevatte per toeval geen gluten en geen gelatine. Na dit uitgedeeld te hebben aan zo’n 1200 klanten kwamen er steeds meer mensen terug voor dit dropje. Het toen nog hetende ‘klepper dropje’ werd in een half jaar het meest verkochte product in de snoepgigant.

Zoon en medeoprichter Huub Klepper (Jr.) heeft bij verschillende bedrijven in de retail branche zijn ervaring opgedaan en wilde dit succes groter in de markt zetten. Met een goed plan en een uitgestippelde strategie introduceerden dit bedrijf in Mei 2017 ‘De Beste Drop Ooit – Volzoet’, volgens dit bedrijf. Na het succes van de smaak Volzoet, zijn er inmiddels drie andere smaken toegevoegd aan het assortiment: Mildzout, Honing en Laurier . Met deze 4 soorten ‘De Beste Drop Ooit’ wordt voornamelijk het specialiteiten kanaal bedient in Nederland (+1800 verkoopadressen), variërend van drogisterijen tot delicatessenzaken en boerderijwinkels.

De Beste Drop Ooit is een premium dropsoort en spreekt een grote doelgroep aan in Nederland door onder andere het ontbreken van gluten en gelatine. Daarnaast ligt het product niet in de supermarkt en kenmerkt de visie zich onderscheidend en ondernemend om groot te worden in Nederland met aandacht voor het merk op specifieke locaties, manieren en ludieke acties. Voor het onderhouden van klantcontact en relatiebeheer zoeken wij een bevlogen en enthousiaste stagiair(e) die ons team komt versterken en dagelijks onze klanten bezoekt.

Werkzaamheden

• Bezoeken van bestaande klanten (2500) in verschillende segmenten (retail, drogisten, speciaalzaken etc.) • Behoeften in kaart brengen en beheren van CRM systeem. • Vertalen van commerciële plannen naar klant- specifieke plannen. • Opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met klanten. • Verantwoordelijk voor distributie en positionering van het productportfolio (incl. innovaties/concepten en sales promoties). • Werkt nauw samen met Wholesalers (partners) en andere afdelingen, zoals Marketing en Finance.

Gewenste profiel

• Doorzettingsvermogen en een gezonde dosis energie! • Je bent uit op de long-term en geen quick win • Een ondernemende zelfstandige persoonlijkheid • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.