Nu solliciteren

Stage Social Media Advertising & Marketing in Amstelveen!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amstelveen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € -
Salaris opmerking Stagevergoeding van € 350,- per maand op basis van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stage Social Media Advertising & Marketing

Hey social media held(in)! Weet jij continu wat er speelt op de verschillende social media kanalen? Willen mensen in jouw omgeving je smartphone operatief van je arm laten scheiden? Wil je mee pionieren en overal ingezet worden? Solliciteer dan direct op deze uitdagende en leerzame stage. Wees er snel bij, want er is slechts 1 stageplek beschikbaar!

Over dit bedrijf

Met een klein, hecht team draaien wij impactvolle social & search campagnes voor zeer diverse bedrijven in Nederland (en soms ook daarbuiten). Dit doen we onder één dak met creatief bureau FEL, waar we ook veel mee samenwerken, in Amstelveen. Voor veel van onze klanten (o.a. Voetbal International, Frankwatching, Stella, Modulari en MG Motor) verzorgen wij 'performance based' digital advertising waarbij we de omzet of leadsbestanden van onze klanten meetbaar vergroten met behulp van conversie-gerichte campagnes.

Onze USP's

Over jou

Je ontfermt je over de socialmediakanalen van onze verschillende klanten, denkt mee over creatieve en sterke content voor Facebook en Instagram en assisteert bij het maken van diverse commerciële advertentiecampagnes. Ook speur je regelmatig naar belangrijke social media trends.

Als stagiair op deze kleine, maar groeiende afdeling krijg jij veel verantwoordelijkheid. Koffie halen is er voor jou niet bij: jij springt gelijk het diepe in! En dat vind jij heerlijk, want je bent net zo ambitieus en energiek als dit bedrijf. Je bent een harde werker en doet alles voor het neerzetten van een goed resultaat. Jij ziet deze maanden als een kickstart voor een sprankelende carrière!

Jouw USP's

Hart op de juiste plek

Voel jij je thuis bij wat er in onze mission statement staat geschreven? Dan ben jij het gewoon!

Locatie

Prachtig kantoorlocatie in een park in Amstelveen. Amsterdamseweg 206 (15 minuten fietsen vanaf Stadionplein) Door Corona werken we ook nog veel thuis op dit moment.

Reageren

Stuur je stage-sollicitatie incl. CV en motivatiebrief (of filmpje) vóór 25 juli 2021 naar sybren@geheimvandesmith.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren