Nu solliciteren

Meewerkstage HR Campus Recruitment in Utrecht!

Functie Campus Recruiter
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € -
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

spoorinfrastructuurbeheerder van Nederland? Ben jij op zoek naar een meewerkstage, weet jij van aanpakken en heb jij interesse in (campus) recruitment? Lees dan snel verder!

Denk jij graag mee over nieuwe manieren om jong talent aan ons te binden en vind jij het organiseren en bijwonen van evenementen tof? Dat kan bij dit bedrijf, dé spoorinfrastructuurbeheerder van Nederland! Als stagiair is je rol al direct van groot belang voor onze organisatie en leveren jouw werkzaamheden een échte bijdrage aan professionalisering van campus recruitment binnen dit bedrijf.

Ter ondersteuning van onze Campus Recruiter zijn we op zoek naar een stagiair. In deze rol zal je volledig meedraaien en organiseer je en neem je (samen met je collega’s) deel aan diverse recruitment events waar je aanspreekpunt bent voor potentieel jong talent. Daarnaast vervul je een belangrijke rol in het onderhouden van relaties met de onderwijsmarkt. Je ondersteunt het recruitment team in de alledaagse werkzaamheden en daarnaast kan je vanuit eigen interesse en initiatief diverse werkzaamheden oppakken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren