Nu solliciteren

Management Assistent stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf

Functie Management assistent
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Zeist
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Functieomschrijving

Ben jij de proactieve en veelzijdige ondersteuner die "ontzorgt" en de "steun en toeverlaat" is voor zowel het management als andere collega’s? Ben jij goed in het stellen van prioriteiten? Ben jij accuraat en zou jij jezelf omschrijven als een échte doener? Dan hebben wij mogelijk een interessante functie voor jou openstaan! Wij zijn namelijk op zoek naar een Management Assistent voor 24 tot 40 uur per week.

Over PPS Netwerwerk

dit bedrijf is een onafhankelijk kennisplatform op het gebied van Professioneel Projectmanagement en Samenwerking (PPS) bij complexe opgaven. Ze ondersteunt ca. 20.000 publieke en private opdrachtgevers en hun opdrachtnemers door organisatiemodellen te ontwikkelen en kennisdeling tussen partijen te faciliteren en optimaliseren.

Ter versterking van ons team zoeken wij een all-round Managementassistent. Als Managementassistent zal jij deel uitmaken van het marketing- en communicatieteam en werk jij samen met de experts op het gebied van publieke diensten (Bouw, Zorg, ICT, Verduurzamen en Mobiliteit). Een unieke kans om ervaring op te doen en een kijkje te nemen binnen de publieke sector vanuit een verbindende rol.

Over jouw werkzaamheden

Als managementassistent verricht je administratieve, secretariële en organisatorische werkzaamheden voor de bestuurders, community-managers en de vakexperts van dit bedrijf. Dit betekent dat je een verbindende rol speelt tussen het externe en interne team. De bestuurders zetten de strategische koers uit. De communitymanagers onderhouden warme contacten met samenwerkingspartners van dit bedrijf zoals gemeenten, provincies, ministeries, zorg- en onderwijsinstellingen, bouworganisaties en projectmanagementbureaus. In deze functie werk je zelfstandig, proactief en ben je in staat om je eigen werk te organiseren en structureren. Je bent je bewust van de politieke en bestuurlijke omgeving. Met jouw communicatieve en organisatorische vaardigheden neem jij ondersteunende werkzaamheden uit handen van je collega's. Jij ontzorgt en helpt hen om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Je speelt een belangrijke rol bij de voorbereiding van allerhande activiteiten binnen het netwerk. Je bent medeverantwoordelijk om te zorgen dat deze tot in de puntjes zijn georganiseerd.

Over jouw profiel, jij:

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap waarin je bij kunt dragen aan projecten rondom uiteenlopende maatschappelijke thema’s. Je komt in een team waar betrokkenheid, enthousiasme en behulpzaamheid centraal staan met interessante doorgroeimogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling | Reageren

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij jou graag uit om ons snel en pakkende motivatie en je CV te sturen. Voor vragen en solliciteren kun je contact opnemen met M. Veza, bereikbaar via telefoonnummer 06 20 615555 of per email info@ppsnetwerk.nl .

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.